ΘΕΜΑ: Νέα Εμφάνιση στο E-Camping
Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 2 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #2238
|
|
Από εδώ θα θέλαμε να μάθουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για την νέα εμφάνιση του E-Camping.
Ήταν μια αναγκαία αλλαγή για το site, αλλά εσάς πως σας φάνηκε? |
|
Hey Ho, Lets Go
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 2 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #2239
|
|
Εμενα δεν μου αρεσει και ισως αυτο να φταιει που εχουν εξαφανισθει ολλοι.
|
|
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 2 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #2240
|
|
Thx John, αλλά τι ακριβώς είναι αυτό που δεν αρέσει. Είναι σχεδιαστικό ή λειτουργικό.
Γιατί το σχεδιαστικό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Αλλά το λειτουργικό είναι ίδιο με το προηγούμενο. |
|
Hey Ho, Lets Go
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2279
|
|
Καλησπέρα παιδιά, έχω καιρό να φανώ. Για να πω την αλήθεια, το καινούριο site με χάλασε αρκετά όσον αφορά το σχεδιαστικό και κάτ' επέκταση το χρηστικό. Μου φάνηκε κάπως "ξένο" και βαριόμουν να το ξανα-συνηθίσω... Είναι κάπως πιο πολύπλοκο νομίζω (τουλάχιστον εμφανισιακά). Ελπίζω βεβαίως, καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι να πυκνώσουν και πάλι οι κουβέντες μας και να το συνηθίσουμε και σε αυτή του τη μορφή.
|
|
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2287
|
|
μιχαλη εμενα μου αρεσει αρκετα. βεβαια για εναν παραξενο λογο μου lagαρει ακομα και οταν γραφω μνμα ή οταν κανω scroll.
|
|
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2297
|
|
Νομίζω ότι το έχουμε φέρει αρκετά στα ίσια του. Εάν δείτε τίποτα στραβό βαράτε, έτσι;
Το ότι προσθέσαμε κριτήρια αξιολόγησης νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά ώστε να έχουμε καλύτερη άποψη για το κάθε κάμπινγκ. Επίσης το γρήγορο προφίλ είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό. |
|
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν από michalis.
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2319
|
|
Θα το μαθουμε που θα παει!!!
|
|
Τελευταία διόρθωση: 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν από michalis.
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2331
|
|
geia sas exo kero na mpo kai ida alages poles emenan maresi poli sinithia einai mpravo einai oreo panos ante plisiazi kai to kalokeri kai i skines siga siga na etimazonte na perasoyme kala
|
|
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2332
|
|
geia sassssssssssssssss!!!! ego eimai...
mia xara ola... me kali thelisi ola ginontai kai mathenontai... pote etoimazomaste gia tin proti??? |
|
|
Απ:Νέα Εμφάνιση στο E-Camping 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2333
|
|
γεια σας και από εμένα
τι κάνει η ομαδάρα μας για τις εξορμήσεις; ελάτε βρε παιδάκια, μη μας στεναχωρείτε, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο το νέο design, ε; άντε να οργανωνόμαστε σιγά-σιγά. εγώ πιστεύω για να είμαστε σίγουρη, η επόμενη εκδρομή πρέπει να οργανωθεί από Ελένη...! |
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.62 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 843 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|