Ηλικίες των campers...
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
ΘΕΜΑ: Ηλικίες των campers...
Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #886
|
|
Για να δουμε και τι ηλικίες έχουν οι campers του forum...
Τάσος, 25 χρονων... Camping αρχισα να κανω.... χμμμ... βασικα δεν θυμαμαι και με τους δικους μου να πηγαμε σε ξενοδοχειο ποτε... |
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #888
|
|
Είμαι, 34 χρονών και camping άρχισα να κάνω από 10 χρονών. Ο άντρας μου είναι 39 και από camping δεν ήξερε τίποτα, εκτός από τα σκηνάκια που κάνουν στον στρατό, ώσπου τον μύησα σε αυτόν τον υπέροχο τρόπο διακοπών.
|
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #895
|
|
Ωραία, αν και το όνομα μου φαίνεται, ας το γράψω, Μιχάλης.
31 χρονών και camping συνέχεια εδώ και 8 σχεδόν χρόνια, αλλά από μικρός πηγαίναμε με τους γονείς μου και κάποιες θυμάμαι είχαμε πάει και με αυτοκινούμενο. |
|
Hey Ho, Lets Go
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #897
|
|
Γεια και απο μενα ονομαζομαι Γιαννης ετων 24. Παλαιοτερα με τους δικους μου και εγω αλλα αργοτερα με φιλους μου,περιση εκανα ελευθερο για πρωτη φορα και περασα υπεροχα!Και προβλεπετε και φετος στην υπεροχη Λευκαδα.
|
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #903
|
|
Καλημέρα,είμαι 34 χρονών και camping κάνω απο πολύ μικρή με τους γονείς μου.
|
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #905
|
|
Μάρκος 31, κάνω (κυρίως) ελεύθερο camping εδώ και έξι χρόνια. Πιο πριν δεν είχα ιδέα...
Όσοι κάνατε camping με τους γονείς σας είστε πολύ τυχεροί!! |
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 9 Μήνες πριν #930
|
|
Για χαρα και απο εμενα, καμπινκ κανω απο το 1982, μεχρι το 1995-96 καναμε ελευθερο, μετα αρχισαμε το οργανωμενο, τωρα μονο σε οργανωμενα λογω του τροχοσπιτου, αλλα και του φοβου των ιουδαιων
|
|
Τροχοσπιτο: roller 445 DC
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1065
|
|
καλησπέρα! Εμυ 23, εκανα με τους γονεις μου μικρή αλλά δυστυχώς μόνο οργανωμένο κ τώρα πλέον προσπαθώ να μυήσω την παρέα μου
|
|
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1081
|
|
EIMAI 45, CAMPING ΑΠΟ 17...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ CAMPING'S ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ CAMPING ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ-ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΘΥΜΑΜΑΙ- ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ, ΟΜΟΡΦΑ CAMPING'S ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ CAMPING'S ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ! |
|
Τελευταία διόρθωση: 2 Χρόνια, 7 Μήνες πριν από ALPINE. Αιτία: ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕ
|
Απ:Ηλικίες των campers... 2 Χρόνια, 8 Μήνες πριν #1082
|
|
xristos 21 etwn
apo mikros ekana camping me goneis,alla oxi panta,pigainame k se ksenodoxeia dustuxws,logo miteras k aderfis!ta teleutaia 4 xronia omws me tin parea exoume io8etisei ws monadiko tropo diakopwn to camping.dustuxws logo apirias kapoion melwn tis pareas akoma oxi eleu8ero alla pou 8a mas paei?!8a to girisoume sto eleu8ero kapoia stigmi! |
|
against racism
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.77 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 855 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|