ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 2 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #2047
|
|
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ?
|
|
|
Απ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 2 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #2103
|
|
αψογο ειναι φιλε μου... Ειδικά για οικογένειες ειναι μια χαρούλα!
|
|
|
Απ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 2 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #2105
|
|
5ka8aro
|
|
|
Απ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 2 Χρόνια, 5 Μήνες πριν #2119
|
|
Καλημέρα και από μένα, καινούρια στο site και χαίρομαι που σας ανακάλυψα... το τρίτων2 είναι πραγματικά από τα καλύτερα που έχω μείνει ποτέ.
Πεντακάθαρο (κυριολεκτικά ντρεπόσουν να πατήσεις στην τουαλέτα από την καθαριότητα) πάντα είχε ζεστό νερό και σαπούνι (αν θυμάμαι καλά και χαρτί), όλες οι θέσεις για σκηνές είχαν σκιά και ήταν πάρα πολύ ήσυχο. Οι άνθρωποι που το είχαν ήταν ευγενικότατοι (μας βρήκαν μέχρι και τραπέζι με καρέκλες καθώς είχαμε ξεχάσει να φέρουμε τα δικά μας). όλα αυτά πρόπερσι που είχα πάει, αλλά από ότι φαντάζομαι δεν θα έχει χαλάσει!!!! |
|
|
Απ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 1 Χρόνος, 11 Μήνες πριν #2281
|
|
εγώ πάλι που το επισκέφτηκα τον αύγουστο δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί δεν τηρούσαν τα ωράρια κοινής ησυχίας και όταν το πρωί καθόμουνα να πιο τον καφέ μου με φλόμωνε στο καυσαέριο η εξάτμιση του διπλανου.απο παραλια χαλια μας και έχει πλάκες μες στη θαλάσσα.
|
|
|
Απ:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΩΝ 2 1 Χρόνος, 10 Μήνες πριν #2324
|
|
Από τα καλύτερα κάμπινγκ που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μόλις γύρισα από ένα πενθήμερο στο Τρίτον 2. Εκτός εποχής με λίγο κόσμο και παρόλα αυτά τα πάντα ήταν στην εντέλεια. Σωστοί επαγγελματίες, Μπράβο τους.
|
|
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.57 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 690 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|