Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου, 2010

Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Αμοργος(2)
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12
ΘΕΜΑ: Αμοργος(2)
Απ: Αμοργος(2) 1 Μήνας, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 0
Eνταξει δεν ειναι και τοοοοσο καλες οι συγκοινωνιες.Ελαχιστα δρομολογια και ακριβα(το αστειο Μονη-Αγια Αννα=1,40 ευρω=διαδρομη 1km) και οτι χειροτερο ειναι οτι μπορει να φτασεις στην ωρα σου να το παρεις αλλα να μην εχει χωρο(ενω θα ειναι γεματο απο ορθιους-ακρως επικινδυνο αν δει κανεις τη διαδρομη Αιγιαλη-Χωρα) και να πρεπει να περιμενει 2,30 ωρες το επομενο.

Για αυτο καλο ειναι να ξεκινατε αρκετα πριν ετσι ωστε να μην εχετε προβληματα.
Καλες διακοπες!
kiratzos
Fresh E-Camper
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

απόσα διαβαζω κι εγώ αυτό ισχύει. μέσα στα πολλά δέλεαρ του καστάνης πάντως είναι και η τιμή! είναι πιο φθηνός απτης αιγιαλής!
eua
Fresh E-Camper
graphgraph

Kαι απο οτι εχω καταλαβει και με πιο ευγενικους υπευθυνους..Μετα τα σκηνικα που εγιναν φετος αλλα και αυτα που ακουσα οτι γινονται τον Αυγουστο σεκιουριτο-φασιστες θα ελεγα καλυτερα μακρια απο εκει.
kiratzos
Fresh E-Camper
graphgraph

τι κολληματα τρων ρε μαμμωτι???? μου φαινονται τελειως απιστευτα οσα διαβαζω για τους ιδιοκτήτες!!!! κανω καμπινγκ 13 χρονια, εχω δει πολλές φασεις και καταστάσεις αλλά πρωτη φορά ακουω τέτοιες ιστορίες! τα πιστευω βέβαια γιατί πήρα τηλ μια βδομαδα πριν για πληροφοριες κλπ και οχι απλά δεν εβγαλα ακρη, μονο που δε μεβρισε η τυπισσα!!μου μιλούσε λες και της είπα "ειμαι φορεας ιογενους πανουκλας και ερχομαι να μολυνω όλο το καμπινγκ"!@!*&!# ειναι πολυ kiratzos να σου ζητησω κανένα tip για το νησι, οσοναφορα σε παραλίες και διασκέδαση??
eua
Fresh E-Camper
graphgraph

Χαχαχαχαχαχα καπως ετσι ειναι
Δεν ξερω αν μπορω να θεωρηθω εμπιστη πηγη μιας και στο νησι εμεινα μονο 5 1/2 μερες και χωρις αυτοκινητο οποτε οπου πηγγα πηγα με λεωφορειο και ποδια.
Η Αιγιαλη ειναι ομορφο γραφικο λιμανακι(Σε αντιθεση με τα λιμανια αλλων Κυκλαδων)..Τα χωριουδακια πανω απο αυτη(Ποταμος,Θολαρια και Λαγκαδα) αξιζουν με τα χιλια οπως φυσικα και η Χωρα.
Γενικως απο τις τιμες εξεπλαγην αφου περιμενα πολυ περισσοτερη ακριβεια(ως νησι,ως κυκλαδες)αντιθετα ομως εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
Δεν πηγα σε πολλες παραλιες..Μου αρεσε ο Αγιος Παυλος και η Λεβρωσσος πολυ ενω στην Αγ Αννα ειχε συννεφια τη μερα που πηγα..Χμμ για διασκεδαση στη Χωρα εχει καποια μπαρακια οπως και στην Αιγιαλη αλλα τα πιο κλασικα ειναι τα ammos και Que..Το αμμος ειχε κοσμο και ηταν καλη φαση(5 ευρω ποτο-7 κοκτειλ) αλλα το κιου ηταν αρκετα οκνηρο παρα τιςφημες οτι στις 5 το πρωι γινεται χαμος..
Χμμ νομιζω αρκετα ειπα τα υπολοιπα μονη σου
kiratzos
Fresh E-Camper
graphgraph

thanx for the info kiratzos!!! otan epistrepsw tha enimerwsw to forum gia to pws pige i apostoli pouxw, na metaferw panoukla sto camping!*!@**!@
eua
Fresh E-Camper
graphgraph

Απ: Αμοργος(2) 1 Μήνας, 1 Εβδομάδα πριν Κarma: 3
Μετα τα σχολια για τα λεωφορεια αρχιζω να αμφιβαλω για τους χωρις μεταφορικο της παρεας!!!Δεν θα τους μεταφερω τα σχολια,δε θελω μουρμουρα πριν ακομα φυγουμε!χαχα,ας φανε την κρυαδα οταν φτασουμε...
navajo
motocamper..
Moderator
graphgraph
Φύλο: Άντρας Τοποθεσία: peiraias Birthday: 09/05
against racism

Απ: Αμοργος(2) 1 Μήνας πριν Κarma: 0
geia xara,
endiaferomai na paw teli augoustou amorgo aigiali gia camping! einai alitheia oti exw akousei ta xeirotera gia to camping ta kalutera omws gia tin aigiali kai genikotera gia olo to nisi! mipws borei kanenas na mou pei perissoteres lepltoreies (arnitikes i kai thetikes an exete akomi kalutera) gia to camping tin aigialis gia na eimai psiloproetoimasmeni ti tha adimetopisw...
aaa! episis pliroforeiste me an kserete an teli teli augoustou tha exei para polu kosmo i arxizei kai meionetai stadiaka meta ton 15augousto...
euxaristw ek twn proterwn!
eleutherocampitissa
Fresh E-Camper
graphgraph

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12
Ελληνικά

E-Camping Menu

E-Campers Online

Έχουμε 382 επισκέπτες συνδεδεμένους

Banner Campaign
Διαφήμιση