ελευθερο παξοι αντιπαξοι
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
|
ΘΕΜΑ: ελευθερο παξοι αντιπαξοι
ελευθερο παξοι αντιπαξοι 2 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1482
|
|
ξερει κανεις καμια πληροφορια για ελευθερο παξους-αντιπαξους!!
|
|
ΚΩΣΤΑΣ
|
Απ:ελευθερο παξοι αντιπαξοι 2 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1485
|
|
Καλημερα Κωστα.Παξοι με τη καμια για ελευθερο και δεν παιζει οργανωμενο.Αντιπαξοι ημι-ελευθερο σε ενα χωραφι,που ανηκει στη ταβερνα πισω απο μια παραλια στο βορινο κομματι του νησιου.Δεν εχω μεινει οποτε δεν ξερω να σου πω πως παιζει η φαση αλλα η παραλια ειναι τελεια(εχω κανει ναυτικο camping στα νησια).Απο εκει και περα δεν εχεις να κανεις πολλα πραγματα οχι οτι αυτο ειναι κακο.Γενικα οι Παξοι ειναι πιο ωραιοι και ειδικα η δυτικη τους πλευρα που ειναι πραγματικα απαιχτη. Και φυσικα μην πας αυγουστο αν εχεις την δυνατοτητα γιατι τα νησακια γεμιζουν απο σκαφατους τσοπανηδες.
|
|
|
Απ:ελευθερο παξοι αντιπαξοι 2 Χρόνια, 7 Μήνες πριν #1636
|
|
ευχαριστω πολυ παντος για τις πληροφοριες Γιωργο!θα παω και βλεπουμε!!!
|
|
ΚΩΣΤΑΣ
|
Απ:ελευθερο παξοι αντιπαξοι 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4027
|
|
ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΛΕΒΡΕΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΚΗΝΗ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΓΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ
ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΜΑΡΜΑΡΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΥΛ ΦΑΣΗ!!!!!!! Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ |
|
|
Απ:ελευθερο παξοι αντιπαξοι 1 Χρόνος, 5 Μήνες πριν #4221
|
|
Και να μην βρεις άκρη πάντως για κάμπινγκ, συνιστώ ανεπιφύλακτα να πας Παξούς, έστω και σε δωμάτιο.
Για εμένα είναι μακράν το ομορφότερο νησι που έχω επισκεφτεί ποτέ και πέρασα εκεί μερικές από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. |
|
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.67 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 635 επισκέπτες συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|