|
ΘΕΜΑ: CAMPING SAMOTHRAKIS
CAMPING SAMOTHRAKIS 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #3086
|
|
paidia geia sas! itan gia pame se liges meres sto organomeno camping tis samothrakis alla mathame oti dn leitourgei alla mas eipan oti mporoume na meinoume mesa... alla dn kseroume ti tha paizei apo egatastaseis( toualeta, zesto nero, super market), t thema einai oti prepei na kanonisoume ta eisitiria... opoios gnwrizei kati parapanw as pei parakalw gt viazomaste... eyxaristw...
|
|
|
Απ:CAMPING SAMOTHRAKIS 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #3102
|
|
Αν τα έγραφες Ελληνικά σίγουρα εγώ αλλά και άλλοι από το Forum θα διαβάζαμε τι έγραψες
|
|
Γιώργος Δ
|
Απ:CAMPING SAMOTHRAKIS 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #3105
|
|
Κρίμα αν έκλεισε το κάμπινγκ αλλά για Σαμοθράκη πάντα παίζει και το ελεύθερο από οργάνωση τώρα αν θυμάμαι καλά πάντα ήταν χύμα αλλά είχε τουλάχιστον το μάρκετ που ήταν και αρκετά φτηνό (όπως γενικά οικονομικό είναι όλο το νησί).
Έχω χρόνια να πάω οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος για τις λεπτομέρειες. Όσο για τους λατινικούς χαρακτήρες ο Athens Geo έχει δίκιο θα πάρεις πιο πολλές απαντήσεις αν γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί κάποιοι αποφεύγουν να διαβάσουν τέτοια μηνύματα. Ελπίζω πάντως να βρεις ΄πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις από την δική μου και καλές διακοπές. |
|
Κάνουμε κάμπινγκ γιατί αγαπάμε την φύση. Ας την προσέξουμε και ας την κρατήσουμε ανέπαφη.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου Αρέσει": @giotis@
|
Απ:CAMPING SAMOTHRAKIS 1 Χρόνος, 7 Μήνες πριν #3197
|
|
Γεια σε όλους!
Μετά από επικοινωνία μου με το δήμο Σαμοθράκης έμαθα πως και τα 2 camping θα λειτουργήσουν κανονικά φέτος και θα ανοίξουν εντός ολίγων ημερών. Τα 2 camping είναι σχεδόν δίπλα και όμως διαφέρουν πολύ. Το πρώτο, το φυσικής διαβίωσης, είναι μέσα στο δάσος, μαζεύει αρκετό κόσο, είναι πολύ οικονομικό, έχει μινι μάρκετ, φτιάχνουν καφέ και το πρωί φέρνουν και τυρόπιτες από το φούρνο. Μπροστά στο "καφέ" έχει και τραπεζάκια να κάθεσαι καιείναι πολύ ωραία!Από την άλλη, οι τουαλέτες είναι αυτοδιαχειριζόμενες, δηλαδή όποιος τις χρησιμοποιεί έχει και την ευθύνη να τις αφήνει καθαρές (έχει λάστιχο και απορρυπαντικά) και το νερό για ντους κτλ είναι σε θερμοκρασία νησιού, δηλαδή π α γ ω μ έ ν ο. Το άλλο camping, το "οργανωμένο", έχει πολύ λίγα δέντρα, έχει κάτι σαν ταβέρνα, ζεστό νερό και χώρο για τροχόσπιτα και σίγουρα πολύ λιγότερο κόσμο. Και τα 2 έχουν χώρο να αφήσεις το αμάξι σου απ' έξω και έχουν τη θάλασσα δίπλα. Προτείνω ανεπιφύλακτα το πρώτο. Είναι φανταστική εμπειρία. Από τότε που το ανακάλυψα, έχω ανέβει 3 φορές από ΑΘήνα και μάλλον θα το κάνω και φέτος! Για ό,τι άλλο θέλετε, έίμαι στη διάθεσή σας ΥΓ.Σόρρυ για το μέγεθος του μηνύματος |
|
|
Camping Σαμοθράκης και ... πάγος 8 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν #4992
|
|
Φίλοι κάμπερς καλησπέρα
Ένας από τους πιθανούς φετινούς προορισμούς είναι και η Σαμοθράκη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω (μια και έχω να πάω χρόνια) είναι αν υπάρχουν σημεία να αγοράσει κανείς πάγο. Όταν είχα πρωτοπάει δεν έπαιζαν ψυγεία στην παρέα αλλά πλέον έχω συνηθίσει στο ψυγειάκι μου και τον τον θέλω πάγο. Αν έχει πάει κανείς πρόσφατα ας μου πει να ξέρω. Ευχαριστώ |
|
Κάνουμε κάμπινγκ γιατί αγαπάμε την φύση. Ας την προσέξουμε και ας την κρατήσουμε ανέπαφη.
|
Απ: CAMPING SAMOTHRAKIS 8 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν #5141
|
|
Θα πάω και εγω Σαμοθράκη και έψαχνα στο internet να βρώ έναν οικολογικό χάρτη αλλα μάταια. Αγόρασα έναν και θα προσπαθήσω να τον σκανάρω και να τον δημοσιεύσω εδώ για δικιά σας βοήθεια.
|
|
|
Απ: CAMPING SAMOTHRAKIS 8 Μήνες πριν #5481
|
|
Καλημερα! φετος θελω να παω και γω με τουσ φιλουσ μου Σαμοθρακη για camping.. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι , αν μεινουμε στο ελευθερο camping και φυγουμε ενα πρωι να παμε π.χ στισ βαθρες για μπανιο υπαρχει περιπτωση να μας παρει κανεις τα πραγματα? δηλαδη πρεπει να κουβαλαμε τα παντα μαζι μας ή η υπαρχει ασφαλεια εκει..?
|
|
|
Απ: CAMPING SAMOTHRAKIS 8 Μήνες πριν #5483
|
|
Απο την εμπειρία μου σου λέω οτι ασφάλεια δεν υπάρχει ακόμα και σε οργανωμένο κάμπινγκ να πάς (που ορισμένα έχουν και κάμερες). Μπαίνεις με καπέλο και γυαλιά ηλίου και με λίγο θράσος αδειάζεις όσες σκηνές θέλεις.
Γιαυτό δεν πέρνεις πράγματα αξίας όταν πάς για κάμπινγκ και πέρνεις μαζί σου και μία τσάντα πλάτης (πχ. eastpack) και έχεις πάντα μαζί σου οτιδήποτε έχει μία Α' αξία για σένα. Τώρα να σηκώσει την σκηνή σου και να φύγει λίγο δύσκολο. Στο οργανωμένο εγω δεν φοβάμαι γιατι πάντα πέρνω αμάξι μαζί. Στο ελεύθερο όμως δεν πέρνω και εκεί έχω ένα θέμα... |
|
|
Απ: CAMPING SAMOTHRAKIS 8 Μήνες πριν #5485
|
|
ε ναι .. δεν μιλαω για πραγματα αξιας , λεφτα κλπ αλλα για τα υπολοιπα.. !
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.. |
|
|
Απ: CAMPING SAMOTHRAKIS 8 Μήνες πριν #5514
|
|
παιδια μπορητε να μας πητε ;αν ξερη καποιος ,τιμες για τροχοσπιτο ,6,20 +κοτσαδουρα και αμαξη?περιπου δλδ καποιος που εχη παη,,,
λεμε να παμε εκει φετος για 15 μερες αλλα δεν ξερουμε τπτ ,,,ξεκιναμε απο αθηνα ,απο που ειναι βολικα να παρουμε φερυ? ευχαριστω |
|
Τελευταία διόρθωση: 8 Μήνες πριν από sudwind.
|
|
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.71 δευτερόλεπτα
E-Campers' Login
E-Campers Online
Έχουμε 908 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους
Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
|