Hot
ρε παιδια τι γινεται με τις τιμες και τις αξιολογησεις που κανετε? δεν θα εκφερω γνωμη για το καμπινγκ γιατι δεν εχω παει οποτε δεν θα το αξιολογησω. βλεπω ομως οτι οι τιμες που γραφετε ειναι αλλες με αυτες του πινακα. ο πινακας ειναι του 2011 και εσεις που γραφετε πηγατε το ιδιο ετος. για παραδειγμα ο ενας πηγε σεπτεμβρη στην χαμηλη περιοδο και γραφει πως πληρωσε 15ε για 2 ατομα+σκηνη+αυτοκινητο ενω ο πινακας για ολα αυτα δειχνει 18ε. ο αλλος στην hi-season (ιουλιο-αυγουστο) λεει πως εδωσε 17ε για 2 ατομα+σκηνη ενω ο πινακας δειχνει 19ε. τι γινεται? δεν ισχυουν οι τιμες που δειχνει το site, σας εκαναν καποια εκπτωση, η δεν θυμαστε τι πληρωνετε?
εχοντας φαει πολυ μεγαλη ηττα απο την αξιολογιση που εχει γινει για το ΙΡΙΑ που ειναι διπλα και αφου εφυγα τρεχοντας απο εκει ειπα να δω το ποσειδων που δεν ειχε καλες κριτικες
μπηκα και η διαφορα στο πρασινο και την τοποθεσια με το αλλο ειναι εμφανης
κατασκηνωσα 5 μετρα απο την παραλια
ειχα μια βρυσι διπλα μου
φυσικη σκια κατω απο ενα δεντρο
υπηρχαν αλλες 5 σκηνες σε αποσταση η μια απο την αλλη
τα τροχοσπιτα δεν μας ενοχλουσαν αφου ηταν σε αλλες θεσεις
ο ιδιοκτητης ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα οτι ζητησα το ειχα
μου εδειξε χωρις να πει κουβεντα τα σπιτακια και τον πυργο με κατι διαμερισματα 40τμ που εχει αλλα στην τιμη κολλησαμε διοτι ηθελε 50 ευρω που εγω δεν εδινα σεπτεμβρη μηνα
μου εδειξε ποιο ειναι το καλυτερο μερος για σκηνη και πραγματι ηταν μια ανασα απο την παραλια
δεν ειναι το καλυτερο καμπιγκ που εχω παει ποτε μου αλλα ακριβως επειδη δεν το περιμενα για μενα ηταν σουπερ και περασα ενα ευχαριστο ΣΚ. γενικως ειναι καλο για ΣΚ αλλα οχι για παραπανω κυριως λογω θαλασσας
αν εχεις απαιτησεις δεν κανει σιγουρα ειναι ομως καλυτερο απο το πολυδιαφημισμενο ΙΡΙΑ που ειναι διπλα μακραν
ΘΕΤΙΚΑ-
διπλα στην θαλασσα
αμμωδης παραλια
ησυχο
εχει στην παραλια beach bar και εστιατοριο με φυσιολογικες τιμες
ξαπλωστρες δωρεαν
τιμες (15ευρω --2 ατομα+σκηνη +αυτοκινητο) και μαλιστα εφυγα στις 8 την κυριακη και δεν μου πε τιποτα
κοντα σε τολο ναυπλιο(25χλμ) αν θες να πας για ποτο
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
ντουζιερες θελουν 20-λεπτο αλλα τουλαχιστον ειχε παντα ζεστο νερο
πλυμμηριζαν ευκολα οι ντουζιερες και μυριζε οταν συνεβαινε αυτο
δεν εχει καλο μινιμαρκετ
η θαλασσα προς το απογεμα θολωνει αλλα ετσι ειναι σε ολα αυτα τα μερη ενω το πρωι ειναι πεντακαθαρη και λαδι
Ο καλύτερος χώρος στα χειρότερα χέρια.
Μιλάμε σίγουρα για τον καλύτερο κατασκηνωτικό χώρο της περιοχής στην δικαιοδοσία ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κάνει αυτή τη δουλειά. Η κατάσταση του camping είναι ικανή να δημιουργήσει τις χειρότερες εντυπώσεις στον τουρίστα. Το χειρότερο βέβαια είναι το υγειονομικό θέμα καθώς οι τουαλέτες είναι επίπεδου «δημόσιες τουαλέτες πλατείας Ομόνοιας» και οι ψύκτες για τους οποίους μιλάει ο φίλος ίσως δεν έχουν συντηρηθεί ποτέ. Θα έπρεπε ο Ε.Ο.Τ. να λάβει μέτρα. Αλλά θα μου πεις … το έχει κάνει πουθενά για να το κάνει και εδώ ;; Αααααχχχ καημένη Ελλάδα, τόσο ωραία χώρα με τόσο άχρηστους κατοίκους.
Εμεινα στο κάμπινγκ το προηγούμενο Π-Σ-Κ.
+ καλή σκιά, δεν είμασταν ο ένας πάνω στον άλλον
+ η παραλία τρία βήματα από τη σκηνή
+ σε διάφορα σημεία μέσα στο κάμπινγκ είχε ψύκτες με κρύο πόσιμο νερό και γεμίζαμε τα μπουκάλια μας
+ αρκετές ντουζιέρες και τουαλέτες με καλή ένταση και αξιοπρεπώς καθαρές - τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα κάτι
+ Η καφετέρια στην παραλία δίπλα στο κάμπινγκ μια χαρούλα, έχει κ ωραίο ηλοβασίλεμα. Και η ταβέρνα αξιοπρεπής, εάν βαριέσαι να ξεκουνηθείς για αλλού.
- μίνι μάρκετ ανύπαρκτο, έχει ένα στην Κάντια, ούτε 10λεπτο με το αυτοκίνητο
- μπιλιάρδο και ping pong ψιλοκατεστραμμένα σε μία ημι-εγκαταλελειμμένη μικρή αίθουσα με κλειστά παράθυρα που έσκαγε ο τζίτζικας.
- Ωραια η παραλία, όχι όμως και η θάλασσα (ανακατεμμένη), όλη όμως η περιοχή την ίδια θάλασσα έχει.
- Δεν είχα ξαναδει τόσα τροχόσπιτα μαζεμένα, θύμιζε χωριουδάκι κ δεν μου άρεσε
- Με σόκαρε ότι έπρεπε να ρίξεις 0,20 € για να λειτουρήσει η ντουζιέρα για 7 λεπτά. Δεν το είχα ξαναδεί. Αλλά σκέφτομαι ότι η διευκόλυνση με το πόσιμο νερό το εξισορροπεί.
Ως επί το πλείστον οικογενειακό = δεν έχει φασαρία το βράδυ, αλλά λιγάκι έχει το πρωί αν πετύχεις "καλό" γείτονα (όπως πετύχαμε εμείς).
Για δύο άτομα & μία σκηνή πληρώσαμε 17 € ανά βράδυ.
Σκιά μέτρια, μινι μάρκετ ανύπαρκτο, καλή ταβέρνα, παραλία και θάλασσα παρα πολύ καλή, απο τα βρώμικα κάμπινγκ, οριοθετημένες θέσεις τροχοσπιτων αλλά οι σκηνές ο ένας πάνω στον άλλον και αφεντικό τζαμπα μαγκας...
+πολυ καλη σκια (κοιμάσαι και το μεσημέρι χωρίς κανένα πρόβλημα)
+παραλία ακριβώς έξω απο το camping με δωρεάν ξαπλώστρες, ωραία καφετέρια και ταβερνούλα ακριβώς πάνω στο κύμα
+πολύ χώρος ανάμεσα στις σκηνές όχι πολλά αυτοκίνητα
-οχι και οι πιο καθαρές τουαλέτες
-ο ιδιοκτήτης βαριέται που ζει
-οχι Mini market
Εγώ όμως για τα θετικά του θα το ξαναεπισκεφθώ!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ....ΔΙΑΦ/ΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ) ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ.ΠΡΑΣΙΝΟ;(ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟ).ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;(ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΝΤΟΥ).ΝΤΟΥΖ;(0,20 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ).ΦΩΤΙΣΜΟΣ;(ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ).ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;(ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ).ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ;(ΓΑΛΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΨΩΜΙ,ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ.!ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...).ΦΥΛΑΞΗ;(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΟΥ).ΠΑΡΑΛΙΑ;ΥΠΕΡΟΧΗ!!!.ΘΑΛΑΣΣΑ;(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ).SERVIS;(ΜΗΔΕΝ.!!).ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΔΙΟΧΤΗΤΩΝ(ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΤΡΑΒΑΩ ΠΙΣΤΟΛΙ).ΚΑΙ ΤΩΡΑ;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ.!!! 'ΤΙΜΕΣ'(ΣΕ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ).ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑ.!!
Τι να πρωτοπείς;...
- Για την πινακίδα στην είσοδο ("αν θέλεις φασαρία πήγαινε στο διπλανό camping").
- Για τις αποκρουστικά βρόμικες τουαλέτες;
- Για το ότι απαγορεύουν το ποδήλατο και το να σκάβουν την άμμο της παραλίας τα παιδιά;
- Για service στο εστιατόριο και στο bar (μέσα το δάκτυλο στο πιάτο);
- Για την παροχή του ρεύματος;
- Για τον χώρο που διαθέτουν σε τροχόσπιτα (5χ5);
- Για τη φιλοξενία του ιδιοκτήτή;
Κρίμα γιατί είναι ένα πραγματικά σκιερό camping με καταπληκτική παραλία.
Τον Αυγουστο φετος μειναμε με σκηνη στο Ποσειδων.Η εμπειρια εκει ηταν ενας λογος για να γινω μελος στο site νωριτερα αλλα
τεσπα!Συνοπτικα...Οτι βλεπετε στο site του camping δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα δλδ :το μπιλιαρδο&τα υπολοιπα παιχνιδια που προσφερει ειναι απλα σπασμενα και αχρηστα,μας εβαλε σε ενα χωρο με σκιαση διατρητη που δεν κραταγε τιποτα,παροτι διαφημιζε οτι εχει δεντρα παντου,οι θεσεις δεν ειναι οριοθετημενες, αλλα το καλο ειναι στο μπανιο...περα απο την μποχα των αποχετευσεων(μπορει να ετυχε!),χαρτι δεν υπαρχει ποτε γιατι ετσι και αλλιως δεν εχει θηκες στις τουαλετες αλλα the best για να κανεις ντουζ βαζεις 20 λεπτα(υποχρεωτικα) για καποια λεπτα ζεστου νερου.Κατι που σαφως δεν μνημονευτοταν στο site του.
Θετικα?Η θαλασσα και το cafe κολλητα στο camping.Εκανα τη χειροτερη επιλογη σε μια περιοχη με τοσα camping!