Ελεύθερο Camping,Δημοτικό με λίγα μεταφορικά από Αθήνα

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Username δημιούργησε το θέμα: Ελεύθερο Camping,Δημοτικό με λίγα μεταφορικά α

Γεια σας,

πρώτη φορά στο φόρουμ και θέλω να ρωτήσω για αυτό που γράφει και ο τίτλος. Αρχικά να πω ότι έχω επισκεφτεί μόνο μία φορά οργανωμένο camping (Papa nero στο Πήλιο) από το οποίο έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.

Αυτή τη φορά θέλουμε ως ζευγάρι (φοιτητές) να πάμε ελεύθερο ή σε κάποιο δημοτκό δωρεάν, κυρίως λόγω οικονομικών, μέσα ιουλίου. Ψάχνοντας είδα ότι σε κάποιες περιοχές υπάρχουν δημοτικά camping ημιοργανωμένα. Εχετε να προτείνετε κάτι?

Όσο για το ελεύθερο και επειδή έχω ψάξει-διαβάσει πολλά πράγματα για αγκιστρι και μέσα σε όλα αυτά είναι και κάτι πρόστιμα,θα το εκτιμούσα να μου προτείνετε camping βάσει των εξής:

1) Δεν θα υπάρχει μεταφορικό μέσο, ούτε θα νοικιάσουμε.
2)Να έχει λίγα μεταφορικά από Αθήνα-Πειραιά (λίγα δηλαδή ~30 ευρώ με επιστροφή. Σ.σ. Ισχύουν φοιτητικές τιμές).
3)Να μην υπάρχει κίνδυνος με αστυνομίες κτλ, να ξεστήνουμε, να τρέχουμε στη θάλασσα και άλλα τέτοια που διάβαζα για Αγκίστρι. Εν ολίγοις, θέλουμε την ησυχία μας.
4)Να υπάρχει κοντά καμιά τουαλέτα δημόσια ή κάποια καφετέρια,δημόσιο ντουζ. (τα πρώτα 3 είναι πιο σημαντικά, αυτό συζητήσιμο).

Ελπίζω να έχετε κάτι :tent:
#19456

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 5
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

Username απάντησε στο θέμα: Ελεύθερο Camping,Δημοτικό με λίγα μεταφορικά α

Bump!
Παιδιά κανείς? Να πω ότι έχω πάρει αναλυτικές πληροφορίες για αγκίστρι, αλλά ψάχνοντας εδώ στο forum τα περισσότερα θέματα έιναι αρκετά παλιά, ή δεν αναφέρονται σε αυτό που ψάχνω συγκεκριμένα. Αν ξέρει κάποιος... :)
#19467

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ