Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμοποιείτε στο forum?

  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George δημιούργησε το θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Όλοι, λίγο - πολύ, γνωρίζουμε ότι το avatar ενός user σε ένα forum εξυπηρετεί την αμεσότητα της αναγνώρισης του χρήστη. Τί όμως απεικονίζει - εκφράζει το avatar που χρησιμοποιείτε στο forum?

Προσωπικά, το avatar μου απεικονίζει (ίσως) το "τέλειο" στήσιμο: Ελεύθερο, χειμερινό, σε ένα άκρως αλπικό χιονισμένο τοπίο.
Το εικονίδιο δεν είναι δικό μου (βλέπε κλόπη-paste από Google) και δεν ξέρω εάν είναι photoshop-ιά, αλλά όταν το είδα είπα: "Κοίτα να δεις που το "όνειρο" υπάρχει και σε εικόνα!".

Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να το υλοποιήσω, βρίσκοντας την κατάλληλη παρέα, γιατί μέχρι σήμερα σε όποιο φίλο - camper το λέω, μου απαντάει ότι 40άρισα και μυαλό δεν έβαλα... :sadangel:

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#18668

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 508
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 106

TIGRIS απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο


Κοίτα να δεις σύμπτωση...
Και σε μένα το ίδιο λένε όσοι τους λέω για κάποιο πιο extreme στήσιμο...
Γιατί άραγε; Μήπως φταίει η κρίση των δεύτερων -άντα;
Θείε, μάλλον θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας (και την τρέλα μας) και να πάρουμε (μια και καλή) τα βουνά :smiley-cool

Στο θέμα μας τώρα:
Το δικό μου avatar απεικονίζει (ίσως) το τέλειο καλοκαιρινό στήσιμο. Η μοναδική σκηνή σε μια απίθανη παραλία στη Θάσο, με καταγάλανα νερά, με το πράσινο να φτάνει μέχρι την άμμο, με φυσική πηγή με καραπαγωμένο πόσιμο νερό στη μια άκρη που σχηματίζει καταράκτη πέφτοντας από τα βράχια (δυστυχώς δεν φαίνεται στην φώτο) και με την φωτιά να είναι έτοιμη να δεχθεί στην αγκαλιά της μερικές λαχταριστές μπριζόλες που είναι απαραίτητες για να συνοδέψουν τις (δεκάδες) κρύες μπύρες που περιμένουν υπομονετικά μέσα στο cooler.
Φυσικά η φώτο είναι αληθινή, αφού φαίνεται και η αφεντομουτσουνάρα μου, σε στιγμές ιδιαίτερης χαλάρωσης και απόλαυσης του φυσικού τοπίου.
#18669

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 186
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 64

kastrinos απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

το δικό μου δεν αφορά camping.
είναι φωτογραφία του χωριού μου στη Κρήτη
Καστρί - Βιάννου Ηρακλείου.
Αναμνήσεις λοιπόν

“Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.”
#18682

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Εμένα είναι αρκετά πιο πεζό...
Mano Negra (2-3 ερμηνίες διαλέγετε και παίρνεται)
B)

Hey Ho, Lets Go
#18683

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Το δικό μου απεικονίζει .ένα Μάνταλα , είναι γεωμετρικά σχέδια που συμβολίζουν το Σύμπαν .Η λέξη μάνταλα, από μόνη της, προέρχεται από τη ρίζα manda, που σημαίνει ουσία, στην οποία προστέθηκε η κατάληξη la, που σημαίνει εμπεριέχον. Ένα φυσικό σύμβολο της ολότητας, έμφυτο στον άνθρωπο καθώς είναι αρχέτυπο που εμφανίζεται στην ψυχολογική εξέλιξη του μέσα σε όνειρο ή σε άλλες εσωτερικές εικόνες, καθώς και σε εξωτερικές μορφές της ανθρώπινης έκφρασης. Ένα σύμβολο ολότητας, τάξης, αρμονίας . Η ίδια η φύση περιέχει αμέτρητες μάνταλα όπως, ο ήλιος, η σελήνη, τα πέταλα των λουλουδιών, οι μορφές πολλών φυτών κ.α. Η συγκεκριμένη μάνταλα είναι του ήλιου , εξ ου και << ηλίαση >> ο κύκλος αποτελεί βασικό στοιχείο της δομής του σύμπαντος. Ο κόσμος είναι κύκλος, καθώς ο ήλιος, το φεγγάρι και ο χρόνος έχει κυκλική πορεία. Η ίδια η ζωή κάθε ανθρώπου είναι ένας κύκλος». Το ποιο σημαντικό όμως είναι το κέντρο του κύκλου , ένα σημείο, μια κουκκίδα που δεν καταλαμβάνει κανένα χώρο, καμία έκταση. Ανήκει στο χώρο των ιδεών. Το σημείο αποτελεί τον πρωταρχικό πυρήνα όλων των σχημάτων, τα οποία, μέσα από μια αργή διαδικασία εξέλιξης, μετατρέπονται σε ύλη. Είναι ο σπόρος της υλικής δημιουργίας, από όπου προέρχεται καθετί δημιουργημένο και εκεί που όλα πάλι επιστρέφουν. Το σημείο είναι ενέργεια σε συμπυκνωμένη μορφή, ενώ αντίθετα ο κύκλος ακτινοβολεί την ενέργεια προς τα έξω. Συγνώμη αν μακρηγόρησα αλλά είναι ένα θέμα τεράστιο που θα μπορούσε κανείς να μιλάει για ώρες.
#18684

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 99
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 28

georgeps απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Το αβαταρ μου , απεικονιζει κατι υποτιθεται ψαγμενο (και καλα).

Εχω ακριβώς την ίδια στο φατσαβιβλίο.

Απεικονίζει τη λατρεία που έχω για τη φυλή των Ινδιάνων, Τη πολυπολιτισμικότητα που πιστέυω οτι είναι φουλ θετικό στην εποχή μας, τη μετανάστευση ανθρώπων για διάφορους λόγους, αλλά και το πείσμα που δείχνουν οι ιθαγενεις στην Αμερική απέναντι στις εταιρείες συμφεροντων.

Ουσιαστικά εκφραζει ένα συναίσθημα μου που θα ήθελε να ζει σε μία κοινότητα Ινδιάνων.

Τελος λατρέυω το δράκο που κρεμεται στο λαιμό του.

Η φωτο ειναι κοπια απο Google.
#21330
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": michalis, saracen

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 28
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 11

albatross απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Το δικό μου συμβολίζει την αγάπη που τρέφω εδώ και τρεισήμισι περίπου δεκαετίες για το camping, είτε οργανωμένο είτε ελεύθερο! Αγάπη που προσπαθώ να μεταδώσω και στα παιδιά μου (αν και πολύ μικρά ακόμα...)
Το avatar είναι φωτογραφία από το μπροστινό μέρος της σκηνής μου που κάθε καλοκαίρι στεγάζει όμορφες κι έντονες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας...
#21332
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 336
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 148

Nikos L. απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Το avatar μου είναι, προφανώς, η φάτσα μου. Ελαφρώς πειραγμένη για να μην κυκλοφορεί και εντελώς απροστάτευτη στο διαδίκτυο, αλλά που τέλος πάντων δίνει σε γενικές γραμμές μια ιδέα σε εκείνους που μιλάμε στο forum με ποιον έχουν να κάνουν.

Συνηθίζω σε όλα τα φόρουμ να βάζω παρόμοιου τύπου avatar. Πιστεύω πως αφ'ενος έτσι διευκολύνω τους υπόλοιπους χρήστες να καταλάβουν καλύτερα με ποιον επικοινωνούν και αφ'ετέρου πως η εικόνα του προσώπου κάθε χρήστη βοηθά να μην ξεχνάμε ότι πίσω από κάθε κείμενο που αναρτά ο καθένας μας, βρίσκεται ένας άνθρωπος στον οποίο καλό είναι να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε σαν να βρίσκονταν πραγματικά μπροστά μας. Εννοώ με την ίδια ευγένεια, τον ίδιο σεβασμό και την ίδια ειλικρίνεια.
#21336
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen, georgeps

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 178
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 35

LOI απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Nikos L. για το σκεπτικό του για το avatar, όντος είναι πολλοί σωστό. Τώρα το δικό μου αντανακλά την αγάπη μου για την Μακεδονία και την Ελλάδα.
Υ.Γ. με έβαλες σε σκέψεις για αλλαγή του avatar
#21354
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 37
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 13

los7tre απάντησε στο θέμα: Τι απεικονίζει - εκφράζει το Avatar που χρησιμο

Συμβολίζει τη πρώτη μου σκηνή που είχα αγοράσει από ένα Praktiker κάπου το 2000 με 2002 την οποία την είχα αγοράσει αν θυμάμαι καλά με δραχμές και την είχα μέχρι το 2013-14.
Μου έσπασε η μπανέλα και επειδή δεν έβρισκα λόγο παλαιότητας ίδιες μπανέλες, σε πάχος και μάκρος, μπήκα στο τριπάκι με βαριά καρδιά να πάρω την απόφαση ''επιτέλους'' να την αντικαταστήσω με καινούρια.

Είχε δύο εισόδους και δύο παράθυρα, σκηνή 3 ατόμων, αν με ρωτήσετε μέχρι τώρα δεν ξέρω τι μάρκα είναι, δεν με ενδιέφερε τότε ούτε η μάρκα, ούτε αδιαβροχοποίηση, ούτε βάρος, απλά μου έκανε το κλικ σαν σκηνή τότε και την είχα αγοράσει χωρίς να έχω καμιά γνώση περί σκηνής. Σε αναζήτηση καινούριας σκηνής (και μέσα από εδώ) έμαθα δύο τρία βασικά πράγματα περί σκηνών.

Την έχω σαν avatar διότι με την συγκεκριμένη σκηνή έχουμε ένα περίεργο δέσιμο αναμεταξύ μας, καθώς περάσαμε πολλές ώρες, μέρες, μήνες, περιπέτειες, δράσης, εμπειρίες μαζί, διασχίζοντας πολλά μέρη της Ελλάδος.
#21717
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": saracen, georgeps

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ