100% hero

  • Δημοσιεύσεις: 178
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 35

LOI απάντησε στο θέμα: 100% hero

Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου TIGRIS :thumbup:
#15951
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": TIGRIS
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 433
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 119

kostasngr απάντησε στο θέμα: 100% hero

Τίγρη, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με όσα αναφέρεις σχετικά με το γραπτό λόγο. Όλοι συμφωνούμε.Ακόμα και κάποιος που "σκοτώνει" τον γραπτό λόγο-υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φόρουμ- προτιμά να διαβάζει ένα ορθώς δομημένο κείμενο. Αυτό που θέλησα να επισημάνω και ίσως δεν το κατάφερα είναι ότι κάποιες φορές δευτερεύοντα στοιχεία επικοινωνίας, όπως η γλώσσα του σώματος, η έκφραση του προσώπου, μια ματιά αλλά και ο τόνος της φωνής δηλώνουν πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις και την προαίρεση. Ουσιαστικά, υποστήριξα κατά κάποιον τρόπο τη θέση σου, το λόγο για τον οποίο μπορεί να παρεξηγήθηκες, χωρίς να ταυτίζομαι όμως με την άποψή σου.
#15954
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 433
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 119

kostasngr απάντησε στο θέμα: 100% hero

Φίλε μου LOI, μήπως δεν διάβασες προσεκτικά τα προηγούμενα; Αλλιώς δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι, οπότε συγχώρα με. Δεν ανοίξαμε φιλοσοφική συζήτηση περί προφορικού και γραπτού λόγου, συζητάμε-κουράζοντας το, ομολογουμένως- σχετικά με την παρεξήγηση στο άλλο θέμα με την Ελένη (κυρίως για την επαναφορά του). Σ'εκείνο το θέμα δεν φάνηκε να συμφωνείς με τον Τίγρη, αντιθέτως, έθεσες εαυτόν στη διάθεση της Ελένης. Μετά από 5 σελίδες σχόλια. Προφανώς συμφωνείς θεωρητικά με τα περί γραπτού λόγου, σεβαστό. Να είσαι καλά.
#15955
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 178
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 35

LOI απάντησε στο θέμα: 100% hero

Φίλε kostasngr
Α) Δεν κατάλαβα την αναφορά σου σχετικά με άλλο θέμα στο φόρουμ, Και τι σχέση έχει με την τοποθέτηση μου στην προκειμένη συζήτηση.
Β) Πρέπει να συμφωνώ σε όλα με κάπιον;
Γ) Ναι η τοποθέτισή μου, στη συγκεκριμένη συζήτηση ήταν για τα περί γραπτού λόγου
#15956
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 508
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 106

TIGRIS απάντησε στο θέμα: 100% hero

Κώστα, όσα αναφέρεις για τον προφορικό λόγο είναι απολύτως σωστά και συμφωνώ μαζί σου.
Αν θέλεις εξήγησε μου που νομίζεις ότι έχω παρεξηγηθεί, γιατί ειλικρινά δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν.
Όσο αφορά το θέμα της Ελένης, αν ανατρέξεις στα αρχικά μου post για το θέμα θα δεις ότι ήμουν ο πρώτος που έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή της, άσχετα αν μετά με τα λεγόμενα της με έκανε να απομακρυνθώ.
#15957
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 943
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 246

Uncle George απάντησε στο θέμα: 100% hero

Φίλτατοι…

Επειδή η (αρχική) παρεξήγηση (εάν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) ξεκίνησε από εμένα, θα αναφέρω τα εξής (μιας και με αφορά έμμεσα) και θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ η όποια συζήτηση να κλείσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ εδώ…

Ο κάθε ένας από εμάς, έχει αναμφισβήτητα διαφορετική ηλικία, προσωπικότητα, γνώσεις και εμπειρίες. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί πανεύκολα, ρίχνοντας μία ματιά στο profile του καθενός και διαβάζοντας τα posts που αναρτά κατά καιρούς, όπου η διαφορετικότητα αποδεικνύεται μέσω της ιδεολογίας – φιλοσοφίας, του τρόπου έκφρασης – σύνταξης και της όποιας επιχειρηματολογίας – τεκμηρίωσης – αποδείξεων για το οτιδήποτε αναφέρει.

Συνεπώς και για να το πω απλά, ξέρουμε πολύ καλά ΕΑΝ, ΠΟΥ και κατά ΠΟΣΟ “μετράει” ο καθένας μας. Ως εκ τούτου, η όποια κόντρα ή αντιπαράθεση ή παρεξήγηση είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ, διότι δεν αποδεικνύει τίποτε περισσότερο και ιδίως σε ένα “χαλαρό” – χομπίστικο forum, όπως αυτό εδώ.

Επί του θέματος (Σχεδίαση Σκηνής), οφείλω να ομολογήσω ότι η όποια συμπεριφορά μου ενδεχομένως να ΜΗΝ ήταν η πρέπουσα.
Οι λόγοι, όπως εξήγησα και στον RottenLungs, ΔΕΝ ήταν ότι είμαι ξερόλας ή δεν ξέρω να χρησιμοποιώ – συντάσσω την ελληνική γλώσσα (κάθε άλλο), αλλά:

1. Θεωρώ ότι σε ένα οποιοδήποτε thread, ο τίτλος οφείλει να συμβαδίζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το περιεχόμενό του.
2. Θεωρώ ότι σε ένα οποιοδήποτε thread, οφείλει να υπάρχει συνάφεια – συνέχεια και ΔΕΝ μπορεί ο καθένας να αναφέρει το μακρύ του και το κοντό του (στην πλειοψηφία των φορών, απλά για να ανεβάζει τον αριθμό των posts του και το level του).
3. Θεωρώ ότι όλες ανεξαιρέτως οι απόψεις είναι απόλυτα σεβαστές, ΑΡΚΕΙ να μην φάσκουν και αντιφάσκουν, ΑΡΚΕΙ να τεκμηριώνονται επαρκώς, ΑΡΚΕΙ να αποδεικνύονται στο έπακρον. Και όλα αυτά, ΚΑΘΕ φορά, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα. Σε αντίθετη περίπτωση, το "χώσιμο" ή το τρολάρισμα επιτρέπεται...

Μπορεί οι άνωθεν απόψεις μου να είναι αποδεκτές ή και ταυτόσημες με κάποιους, αυτό όμως ουδόλως συνεπάγεται ότι εκφράζει την πλειοψηφία του συγκεκριμένου forum (και δη του RottenLungs). Σεβαστό, διευκρινίστηκε και έκλεισε το θέμα (τουλάχιστον για εμένα)...

Εν κατακλείδι, θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά (διδασκόμενος από το όποιο “λάθος” μου) το εξής: ΔΕΝ χρειάζονται ούτε κόντρες, ούτε αντιπαραθέσεις, ούτε παρεξηγήσεις. Ξέρουμε μεταξύ μας, εάν - που - πόσο “μετράει” ο καθένας μας ή εάν - που - κατά πόσο είχε ή όχι δίκιο. Γιατί τα λόγια φεύγουν, αλλά τα γραπτά (posts μας) μένουν…

I don't care cause I m not the best! There are many worse...
#15959
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Δημοσιεύσεις: 660
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 173

michalis απάντησε στο θέμα: 100% hero

Παρόλο που έχουμε βάλει δικλίδες ασφαλείας για να μην γίνονται εγγραφές από μηχανές (bot), παρόλ' αυτά κάποιες βρίσκουν τρόπο και τρυπώνουν.
Αυτή είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση.
Μπαίνει δλδ η μηχανή στο site, δημιουργεί αυτόματα λογαριασμό, και δημιουργεί post με click to link ώστε να μαζέψει click και χρήμα.

Τις περισσότερες τις κόβουμε όταν δημιουργήσουν το post, αυτό πέρασε και επέφερε αυτή την αναστάτωση και μας συγχωρείτε γι' αυτό.

Εφόσον όμως η συζήτηση άναψε, θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ.
Το forum μας έχει σκοπό να ενημερώσει και κάποιες φορές να βελτιώσει τις γνώσεις μας για το camping, όμως είναι ένα site για τον ελεύθερο χρόνο και τον τρόπου που μας αρέσει να κάνουμε τις διακοπές μας.
Και εφόσον ο κύριος χαρακτήρας του camping είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, που συνεπάγονται με χαλαρότητα, αιώρα, θάλασσα, ποταμάκι, ξάστερο ουρανό κτλ, έτσι θέλουμε και το forum μας να έχει τον αντίστοιχο χαλαρό χαρακτήρα.
Παρόλο που έχουμε κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία του, δεν σβήνουμε post, ούτε αποκλείουμε χρήστες επειδή γράφουν με greeklish ή φτιάχνουν νέα θέματα για συζητήσεις που ήδη υπάρχουν.
Όπως επίσης αν κάποιος κάποια θέλει να κάνει μια μελέτη για νέο μαγαζί ή για διαφημιστική και το ονομάζει πτυχιακή δεν υπάρχει λόγος να του την "πέφτουμε". Όποιος διαφωνεί δεν συμμετέχει, για ποιο λόγο να ξεκινήσει αντιδικία με τον άλλον. Έτσι και αλλιώς θα είναι ο λόγος του ενός εναντίων του άλλου.
Δεν θέλω να το κουράσω το θέμα, απλά βλέπω ότι υπάρχει μια ένταση τελευταία που δεν θα έπρεπε. Κάποιοι από εμάς έχουμε γνωριστεί από κοντά και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξαναβρεθούμε.
Εν κατακλείδι, θα κλειδώσουμε το συγκεκριμένο thread. Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε και χρήματα στις μηχανές.

Hey Ho, Lets Go
#15964
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": RottenLungs, TIGRIS
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Powered by Kunena Φόρουμ