ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ CAMPING

  • Δημοσιεύσεις: 227
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 26

Africaptan απάντησε στο θέμα: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ CAMPING

Φιλος πηγε αρχες Αυγουστου με τη γυναικα του σε Camping της περιοχης, πληρωσε 19e (δεν ξερω με τι παροχες και αλλες λεπτομερειες) και εφυγε αμεσως απ τη βρωμα οπως λεει...
#15197

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 186
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 64

kastrinos απάντησε στο θέμα: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ CAMPING

Πριν από χρόνια έγινε μια προσπάθεια (μέσω ενός forum) να έρθουν σε επαφή οι κατασκηνωτές με τους ιδιοκτήτες camping. Στάλθηκε ένα email σε όλους τους επιχειρηματίες camping που διαθέτουν σελίδα στο Internet και email. Ούτε το 10% των email δεν απαντήθηκε.
Γνώμη μου είναι ότι στην πλειοψηφία τους αποτελούν δεύτερη ή και τρίτη γενιά διαχειριστών του camping, αυτό σημαίνει ότι πήραν τη στρωμένη δουλειά του παππού και τη συνεχίζουν. Δεν έκαναν ένα άνοιγμα στο επιχειρηματικό κόσμο, δεν ταξίδεψαν έξω να δουν, δεν ρώτησαν. Εκ του ασφαλούς όρισαν το μέλλον τους.
Δεν τους ενδιαφέρει να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας αλλά να γεμίζουν το πορτοφόλι τους. Δυστυχώς οι ημέρες πληρότητας σε σχέση με άλλες χώρες είναι πολύ λιγότερες. Άρα προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα μπας και αυξήσουν τα κέρδη τους.
Έχοντας ρεαλιστική εικόνα από το 2008 για τα camping μιας περιοχής της Πελοποννήσου σας βεβαιώ για δύο πράγματα.
1ον σταδιακά κάθε χρόνο μειώνετε ο κόσμος που κάνει camping σε αυτά.
2ον παρόλο που στους τακτικούς κατασκηνωτές υπάρχει δυσαρέσκεια για το επίπεδο παροχών, κανείς δεν φεύγει να πάει αλλού.
Τελικά καταλήγουμε ότι τις περισσότερες φορές όσο και να φωνάζει ο έλληνας στην πραγματικότητα δεν αντιδράει. Δεν πιστεύω ότι ποτέ θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε κάποια ομαδική κίνηση απομάκρυνσης από αυτά ή ακόμα ακόμα και μια επιστολή διαμαρτυρίας στο σύλλογο τους.

“Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.”
#15225

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 433
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 119

kostasngr απάντησε στο θέμα: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ CAMPING

Καστρινέ πολύ σωστά τα είπες. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπράβο.
#15230

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 208
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 47

ηλίαση απάντησε στο θέμα: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ CAMPING

Συμφωνώ και εγώ με τον Καστρινό και προσθέτω ότι καλό θα ήταν έστω μία φορά κάποιος η κάποιοι από τον χώρο του κάμπινγκ που θα αγαπάνε αυτό που θα κάνουν να φτιάξουν ένα πρότυπο κάμπινγκ που θα καλύπτει όλα όσα είπατε παραπάνω , με σεβασμό στο περιβάλλον και στον ίδιο τον άνθρωπο ,αν βέβαια τους αφήσουν τα κοράκια οι επιχειρηματίες . Σαφώς βέβαια είμαι υπέρ του ελεύθερου σε όλες τις περιπτώσεις , αλλά και εκεί αν ο ένας στους δέκα είναι γκάου τότε χαλάει όλη η προσπάθεια. Όλο το καλοκαίρι μάζευα σακούλες με παρατημένα σκουπίδια από υποτιθέμενους ελεύθερους κατασκηνωτές που και καλά είχαν κάποια συνείδηση άφηναν σκουπίδια παντού και άναβαν φωτιά κάτω από πεύκα .Ο Έλληνας , το είπατε και παραπάνω , φωνάζει αλλά δεν κάνει τίποτε άλλο , αν δεν αλλάξουμε μέσα μας και δεν γίνουμε συλλογικοί , τότε με τις υγείες μας , τότε πάντα θα μιλάμε για τα ίδια πράγματα που ποτέ δεν αλλάζουν και ο κάθε επιχειρηματίας θα μας εκμεταλλεύεται . Όσο για την αξιολόγηση των κάμπινγκ , αν και 30 χρόνια κάνω ελεύθερο , θα ξεχωρίσω το κάμπινγκ της Αντιπάρου και το ελεύθερης διαβίωσης της Σαμοθράκης.Για τις τιμές δεν συμφωνώ με κανένα.
#15231
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kostasngr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ