Ελεύθερο camping στη Κρήτη

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

orangepanos δημιούργησε το θέμα: Ελεύθερο camping στη Κρήτη

Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα,

Το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάω διακοπές στη Κρήτη με τη προοπτική να κάνω ελεύθερο camping. Θα ήθελα να μου πείτε από τις εμπειρίες σας κάποια μέρη για camping.

Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων.

Υ.Γ. Έψαξα στο forum για ελεύθερο camping στη Κρήτη αλλά δεν βρήκα τίποτα εκτός από ένα πολύ γενικό post, άμα κάνω λάθος ας μου διαγράψει το post μου κάποιος mod. Ευχαριστώ.
#4934

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 53

navajo απάντησε στο θέμα: Απ: Ελεύθερο camping στη Κρήτη

καλησπερα orangepanos!

Για να πω την αληθεια ειναι πολυ μεγαλη η κρητη κ εχει αρκετα μεγαλες διαφορες τοσο στο γεωμορφολογικο κομματι οσο κ στους ανθρωπους κ στις σμπεριφορες τους απο την μια περιοχη στην αλλη κ αυτο δυσκολευει το να μπορεσουμε να σου πουμε οσοι εχουμε παει κ την εχουμε γυρισει κατι πανω σε αυτο.
Ενα κλασικο κ γνωστο μερος για ελευθερο ειναι το φοινικοδασος της Πρεβελης.Οταν πηγα εκει ειδα τοσο χαρτι υγειας κ τοσο σκουπιδι που ξενερωσα με τον τροπο που καποιοι αντιλαμβανονται το ελευθερο καμπινκ(ισως ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα ετσι υπερβολικα κρινω τον πολιτισμο,την καθαριοτητα κ την παιδεια στους ανθρωπους κ για τα δικα μου στανταρ ηταν πολυ βρωμικα,απο την αλλη οι φιλοι μου δεν ειχαν τοσο μεγαλο προβλημα,τι να πω...).Κ οπως ειναι λογικο εμαθα οτι την επομενη χρονια ειχαν θεματα οι κατασκηνωτεςμε τους ντοπιους κ τις αρχες..αλλα αυτο το εμα8α απο αναφορες κ εμπειριες τριτων οποτε κ δεν ειανι σιγουρο γτ δεν το ειδα με τα ματια μου.
Τσεκαρε το μερος μεσα απο φιλους κ ποστ κ σχολια κ αν νομιζεις οτι δεν θα εχεις προβλημα με τις αρχες τοτε στο προτεινω ανεπιφυλακτα σαν ομορφια κ τοπιο!
Δεν ειχα τσεκαρει καποιο αλλο μερος που να κανουν μαζικα ελευθερο καμπινκ μιας κ δεν μου αρεσει αυτο,προτιμω καβαντζες μακρυνες τις οποιες βρισκω μονος μου κ στις οποιες αντε να εχει 3 σκηνες διασπαρτες ολες κ ολες η ακομα κ να μην εχει τπτ αλλο εκει κοντα.Για κατι τετοιο ευκολα θα βρεις σε ολοκληρη την κρητη,εγω θα προτεινα νοτια παντως!!!!

against racism
#4943
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": gianniskall

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 406
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 89

vassilis απάντησε στο θέμα: Απ: Ελεύθερο camping στη Κρήτη

Υπάρχουν ατελείωτες καβάτζες για ελεύθευρο στα Νότια της Κρήτης. Ενδεικτικά αναφέρω το Κεδρόδασος, το οποίο είναι μεν πανέμορφο μέρος όμως την περίοδο αιχμής έχει πολύ κόσμο, κάτι που εγώ δεν το προτιμώ. Υπάρχουν όμως και πολλά άλλα μέρη τα οποία με μια βόλτα θα τα ανακαλύψεις σίγουρα.

Η Κρήτη είναι μεγάλη αγάπη και τη θεωρώ ιδανικό προορισμό για ελεύθερο. Θα πρότεινα να μην μείνεις σε ένα μέρος, αλλά να γυρίσεις λίγο (ετοιμάσου να έχεις πολλές μέρες στη διάθεσή σου). Έτσι, σίγουρα θα βρεις ένα μέρος που θα το αγαπήσεις. Προσωπικά έχω κατέβει πάνω από 6 φορές από τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες τη φορά. Και πάλι δε μου φτάνει... :woohoo:
#4951

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 2
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0

orangepanos απάντησε στο θέμα: Απ: Ελεύθερο camping στη Κρήτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες σας.
#4984

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Δημοσιεύσεις: 311
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 77

kraken απάντησε στο θέμα: Απ: Ελεύθερο camping στη Κρήτη

κι εγω θα αναφερω το κεδροδασος, ειχε απο παλια αρκετο κοσμο, το 2001 ημουν εγω εκει, τωρα ισως περισσοτερο, δεν με ενοχλησε παντως, ειμασταν αραια κι αγαπημενα, περισσοτερο σαν κοινοτητα :)
Αν θυμαμαι καλα, οταν ξαναπηγα απο περιεργεια να δω το μερος, φτιαχτηκε κι ενα δρομακι που κατεβαινει κατω, αυτο θα εχει ενθαρρυνει τον κοσμο και για μονοημερη, σκεψου το!

Don't make me release the Kraken!
#4985

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ