FacebookTwitterBloggerFeed

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΩΝ

 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΠΟΡΤΟ ΑΓΕΡΑΝΟΣ
 
3.9
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
 
2.6
ΦΟΙΝΙΚΕΣ
 
5.0
ΒΑΡΑΔΕΣ
 
N/A
OURANOUPOLI CAMPING
 
4.8
GYTHION BAY
 
5.0
GYTHION BAY
 
4.6
FAR OUT
 
3.5
ΒΑΡΑΔΕΣ
 
N/A
PLATANITSI CAMPING
 
N/A
ATHENS
 
4.4
NEFELI CAMPING
 
3.1

ΒΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Κατηγορία:     Keywords:   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ


Find information & reviews for all Greek Museums in Athens. Check out our detailed Museums' Guide.
 
 

ANTIPAROS CAMPING ANTIPAROS CAMPING Hot

ANTIPAROS CAMPING

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Θεολόγος, Αντίπαρος
Τηλέφωνο
22840-61221
Γεωγραφικό πλάτος
37.04838
Γεωγραφικό μήκος
25.082205

Αλμπουμ φωτογραφιων

ANTIPAROS CAMPING
ANTIPAROS CAMPING
ANTIPAROS CAMPING
ANTIPAROS CAMPING
ANTIPAROS CAMPING

Χαρτης

Αξιολογησεις / Σχολια

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις

Μέση βαθμολογία από: 19 μέλη

Για να γράψετε αξιολόγηση εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
Γενική βαθμολογία 
 
3.3
Σκιά 
 
3.3  (19)
Καθαριότητα 
 
2.7  (19)
Παροχές 
 
3.4  (19)
Τοποθεσία 
 
3.6  (19)
 
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-26 15:09:00 olivia
Γενική βαθμολογία 
 
4.0
Σκιά 
 
4.5
Καθαριότητα 
 
3.0
Παροχές 
 
4.0
Τοποθεσία 
 
4.5
olivia Αξιολόγηση από olivia    26 Αυγούστου 2011
  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

Eπισκεπτηκα το camping 17-23αυγουστου!
Μ αρεσε πολυ!ειναι αρκετα καλο camping.εχει σκια σχεδον παντου-κ ειναι μεγαλο συν αυτο..κ ειναι πολυ βολικο το γεγονος οτι εχει μινι μαρκετ-καφε-φαγητο κ μπαρ.το μπαρ δεν κλεινει 4,κλεινει 2.κ γω προσωπικα δεν εζησα πολλη φασαρια στο camping,ισα ισα...στην τελικη ρε παιδια σε καμπινγκ πας κ ειναι φυσικο να ακουσεις κ καναν ανθρωπο τριγυρω σου! φανταστειτε γνωρισα κτ παιδια που εφυγαν στη μιση μερα επανω γτ τους φανηκε πολυ ησυχο!!!
η παραλια ειναι 3λεπτα με τα ποδια απ το καμπινγκ-ειναι γυμνιστων-και εγω την βρηκα απ τις καλυτερες του νησιου(μεγαλο μειον δεν εχει ισκιο)..
το μεγαλυτερο μειον ηταν οι τουαλετες κ οι ντουζιερες..που εκει συμφωνω πααρα πολυ με την προηγουμενη αξιολογηση φταιει πιο πολυ ο κοσμος.εβλεπα αρκετα τακτικα καθαριστριες μεσα στη μερα..αλλα εβλεπα πολυ αισχρα πραγματα απο κοσμο στις τουαλετες..ελεος γμτ!σεβασου λιγο κ τον αλλο!ξενερωσα πολυ μ αυτο..ημουν στο τσακ να βρισω κοπελες που εβλεπα να βρομιζουν χωρις να νοιαζονται..χτενιζεις τα μαλλακια σου στο νιπτηρα απο πανω πχ? ε παρε λιγο χαρτακι ρε π$%^^ η ριξε λιγο νερο κ μαζεψε τις χιλιες τουφες σου..κ αλλα πολυ πιο αισχρα!!
τεσπα..σε γενικες γραμμες ποολυ ωραιος χωρος!ιδανικος για ιδιοκτητες κατοικιδιων(τα σκυλακια ειχαν αψογη διαγωγη!)ιδανικος για παρεες,ζευγαρια αλλα κ οικογενειες(γτ οχι?)-ειδα 2-3 οικογενειες!

γενικα το νησι το λατρεψα-οποιος το επικεπτει για μενα καλυτερα να μεινει στο καμπινγκ!ανετα ξαναπαω κ αντιπαρο κ στο καμπινγκ!!περασα πολυυ ομορφα!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
00
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-22 11:30:00 Εμμανουήλ
Γενική βαθμολογία 
 
3.4
Σκιά 
 
4.0
Καθαριότητα 
 
3.0
Παροχές 
 
3.5
Τοποθεσία 
 
3.0
Εμμανουήλ Αξιολόγηση από Εμμανουήλ    22 Αυγούστου 2011
  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

Μιας και πηγα και εγω φετος, ας γραψω καποια πραματα προς πληροφορηση.

Αρχικα εχει πολυ καλη σκια και ειναι ωραιος χωρος με καλαμιες κα.
Εχει μεσα ταβερνα και μικρη αγορα. Τις τιμες τις λες τιμες ταβερνας μιας και οι μπυρες εχουν 2-3 ευρω τα φαγητα τα μαγειρευτα 6 και παει λεγοντας.

Η παραλια που εχει απο κατω ειναι καλη(και δεν ειναι μακρυα οπως προειπε κοσμος, απλα δεν ειναι παραλια Μυλου και μεσα στην κατασκηνωση).
Απο καθαριοτητα, το μερος που εχανε ηταν σιγουρα οι τουαλετες, αλλα σε αυτο φταιει και ο κοσμος και οχι η καθαριστρια που δεν ξερει τι να προτομαζεψει.

Ψυγειο υπαρχει ενα για ολο τον κοσμο και επισης δεν υπαρχει ηλεκτρικη κουζινα ή κατι αλλο για να μαγειρεψεις.

Επισης υπαρχει μπαρ μεσα στην κατασκηνωση με οτι σημαινει αυτο, οπως μουσικη στο τερμα μεχρι τις 4 το πρωι.


Φτανουμε στο θεμα κοσμου.
Πολυ παρεα ,πολυς κοσμος, και πολλα ειδη ανθρωπων.
Υπηρχε κοσμος που αραζε και επινε τον καφε του, οικογενειες απο Γαλλια με παιδια, οικογενειες απο Ελλαδα με παιδια και σκυλια, κοσμος που οταν ερχοταν εψαχνε την πισινα και το μπιτς μπαρ, κοσμος με κιθαρες και παρεες κα.

Παραυτα, παραθετω την εμπειρια την οποια ανεφερε και ο dboun παρακατω αλλα οπως την εζησα εγω.

Ενα πρωι και εφοσον δεν μπορουμε να κοιμηθουμε ολο το βραδυ απο τη μουσικη και τη φασαρια,
ακουμε φωνες και σηκωνομαστε. Ειμασταν η δευτερη σκηνη της κατασκηνωσης ακριβως διπλα στην ταβερνα και τον εκει χωρο.

Απο την μια ηταν ενα παιδι που φωναζε και ενας που τον κραταγε και απο την αλλη ο ιδιοκτητης της κατασκηνωσης και αλλος ενας φιλος του, ομοιας ηλικιας(65-70). Γυρω τους η παρεα των προαναφερθεντων παιδιων(14-15 ατομα) και 3-4 υπαλληλοι.
Φωναζει λοιπον το παιδι στον ιδιοκτητη "εχε χαρη που εισαι 70 χρονων και δεν σε βαραω" και "τι θα μου πεις που σου εχω πιει 4 μπυρες απο το πρωι". Το παιδι ειχε πιει αλλα μεχρι εκει.
Κανεις καμια κινηση περαν της φωνης και ετσι παμε για υπνο παλι.

Μετα απο 2 λεπτα ακουγεται ο ιδιοκτητης "οξω ρε, αυτοι επρεπε να εχουν φυγει, εχουν πληρωσει απο εχτες" και σηκωνομαστε παλι. Ετσι οπως παρακολουθουμε λοιπον παλι καποιες φωνες κλπ παιρνει ο ιδιοκτητης ενα μπουκαλι κρασι και το "ακουμπαει" στον μπρατσο του παιδιου που φωναζε πριν. Εκεινος με υφος απορημενο και πλεον ξενερωτο των ρωταει "καλα ρε, με ακουμπας με το μπουκαλι;".
Toτε λοιπον ο κυριος που ηταν διπλα απο τον ιδιοκτητη ριχνει μια μπουνια σε εναν αλλον ακριβως διπλα απο τον ιδιοκτητη και το παιδι. Ακριβως μετα ο ιδιοκτητης σηκωνει το μπουκαλι και θελει να το σπασει στο κεφαλι του παιδιου που φωναζε πριν αλλα πετυχαινει το παιδι που τον κραταγε. Το παιδι πεφτει κατω ακριβως μπροστα μου, με κοψιμο στο μετωπο και οπως ειναι φυσικο, αιμα σε ολο το προσωπο.

Μετα απο 2 δευτερολεπτα, σχεδων αμμεσως κατεβαινει ενα ΣΜΑΡΤ απο την κατηφορα με δυο τυπους. Σταματαει μπροστα μας και βγαινει ο οδηγος που με σπρωχνει, τον σπρωχνω και καταιβαινω στο παιδι που εχει χτυπησει. Ο συνοδηγος εχει ριξει 2 κλωτσιες σε στομαχια αλλων αλλα εφαγε κι'αυτος.

Για μην μακρυγορω το παιδι εκανε 4 ραμματα και πηγαν στην Ασφαλεια μονο αυτοι και οχι ο ιδιοκτητης ή καποιος αλλος. Αργοτερα ηρθε η ασφαλεια αλλα αφου ειδε ποιοι ηταν , εμφανως ηθελε να κουκουλωσει το θεμα μιας και στα παιδια θα φευγαν κατι που εγινε.

Πιο πριν, στην παρεα που προανεφερα, τους την ειχαν πεσει στην παραλια καποιοι αλλοι της κατασκηνωσης και τους πηραν πορτοφολι, αιωρες, ρουχα κ.α

Αυτο ηταν το πιο χοντρο σκηνικο που εγινε, αναμεσα σε αλλα.

Απλα οποιος παει, ΠΡΟΣΟΧΗ και ας μην βγαλει ολα τα αποθημενα που εχει.


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
00
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-17 20:07:00 kakomoira
Γενική βαθμολογία 
 
3.0
Σκιά 
 
4.0
Καθαριότητα 
 
0.5
Παροχές 
 
3.5
Τοποθεσία 
 
4.0
kakomoira Αξιολόγηση από kakomoira    17 Αυγούστου 2011
Top 1000 Reviewer  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

Ας ξεκινήσω με το πρώτο αρνητικό που ήταν οι τουαλέτες. Όπως αναφέρεται και από άλλα άτομα, ήταν πολύ βρώμικες και καθαρίζονταν σπάνια, όπως και οι υπόλοιποι χώροι του κάμπινγκ. Στις ντουζιέρες υπήρχαν σφήκες και η ύπαρξη του ζεστού νερού εξαρτιόταν από τον αριθμό των ατόμων που άνοιγαν ταυτόχρονα την βρύση.
Το δεύτερο αρνητικό ήταν οι τιμές του μινιμάρκετ και του μπαρ. Το μίνι μάρκετ έκλεινε στις 10 και άνοιγε το μπάρ. Στο πρώτο η μικρή μπύρα είχε 2 ευρώ ενώ στο δεύτερο 3.
Η παραλία κοντά στο κάμπινγκ ήταν ρηχή και αρκετά παρεΐστικη. Βέβαια και οι παραλίες κοντά στην χώρα ήταν πολύ ωραίες, με 20 λεπτά περπάτημα.
Γενικά το κάμπινγκ και όλο το νησί ήταν παρείστικα, και ήταν από τις πιο ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει σαν παρέα. Ας μην επιχειρήσει οικογένεια να πάει στο κάμπινγκ, είναι εντελώς ακατάλληλο. Από την άλλη, είναι φιλικό προς τα ζώα.

Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
10
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-17 11:54:00 danah
Γενική βαθμολογία 
 
2.6
Σκιά 
 
3.0
Καθαριότητα 
 
0.5
Παροχές 
 
3.0
Τοποθεσία 
 
4.0
danah Αξιολόγηση από danah    17 Αυγούστου 2011
Top 500 Αξιολογητές  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

Κοντά στη χώρα, βρίσκεις σκιά, φοβερή ταβερνούλα πολύ παρεϊστικη, με normal τιμές, μεγάλη ποικιλία κ mini market, ανοιχτά ως αργά κ γενικά ωραία για να αράξεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η θάλασσα μπροστά απ το camping είναι καλή, αν κ γενικά το νησί δεν έχει κ πολύ ωραίες παραλίες. Το μόνο ΜΕΓΑΛΟ αρνητικό στοιχείο του camping είναι ότι οι τουαλέτες είναι όσο πιο βρώμικες γίνεται κ τίποτα λιγότερο από αυτό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
00
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-15 14:36:00 21-Μαρ
Γενική βαθμολογία 
 
3.6
Σκιά 
 
2.0
Καθαριότητα 
 
4.0
Παροχές 
 
5.0
Τοποθεσία 
 
3.5
21-Μαρ Αξιολόγηση από 21-Μαρ    15 Αυγούστου 2011
Top 1000 Reviewer  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

στο καμπινγκ πήγαμε λίγο διστακτικά λόγω των σχολίων για φασαρία κλπ.
Σίγουρα δεν είναι ιδανικό για χαλάρωση και οικογένειες. μοιάζει πιο πολύ για φοιτητικό καμπινγκ .. ειναι κατάλληλο για νέους,αρκετά καθαρό, κοντά στην χώρα (5 λεπτά με τα πόδια). Μπορείς να πας και με το βανάκι που πηγαίνει κάθε μια ώρα. Όσο για την καθαριότητα, αρκετά καθαρό και με ζεστό νερό ακόμα και το βράδυ(εκτός απο κάποιες φορές που δεν έχει καν νερό .. Το πρόβλημα είναι λίγο η σκιά, ειδικά αν στήσεις μέσα στα ''σπιτάκια'' και οτι μετα τις 11 το βράδυ δεν μπορεις να πας στην παραλία μέσα απο το κάμπινγκ. Αρκετά φθνηνό επίσης αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα.Ολόκληρες σκηνές κλέβουν !!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
00
ANTIPAROS CAMPING 2011-08-02 18:42:00 dboun
Γενική βαθμολογία 
 
3.1
Σκιά 
 
3.0
Καθαριότητα 
 
2.5
Παροχές 
 
3.0
Τοποθεσία 
 
4.0
dboun Αξιολόγηση από dboun    02 Αυγούστου 2011
Top 1000 Reviewer  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

Ποτέ αν θέλετε να ζήσετε...

Το camping απο αποψη τοποθεσιας ειναι συμπαθητικο,εκτως αυτου ομως ειναι
1)ακριβό και όσον αφορά την διαμονή αλλά και το μίνι μαρκετ και το εστιατόριο,ωμή κλοπή.
2)απο άποψη καθαριότητας επιδέχεται μεγάλη βελτίωση
3)και κυριώτερο ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.Ήμουν στο camping αύτο φέτος(2011)και έτυχε να είμαι μαρτηρας σε ένα τρελό σκηνικό.7 η ώρς το πρωί ακούμε φωνες οτι καποιος χτυπησε στο κεφάλι και τρελή φασαρια φωνες και καβγαδες απο το εστιατοριο.Πηγαίνοντας εκεί είδα ενα παιδί με ανοιγμενο κεφαλι και αιματα παντου.Ταυτόχρονα φιλοι του να τσακώνονται με το προσωπικό του εστιατορίου.Τι ειχε συμβει?
Μια παρέα παιδιων που είχαν μην ει στο camping επι 10 μερες ειχαν πληρωσει και ετιμαζοταν να φυγουν και μεχρι να φυγουν ειχαν καθησει στο εστιατοριο και επιναν μπυρες.Χωρις κανενα λογω και αιτία ο ιδιοκτητης του camping τους ζηταει τον λογω που πινουν μπυρες(με ύφος μπάτσου) και τα παιδια απαντησαν με τον δικο τους τροπο καταλυγοντασ σε καβγα.Μεσα στον καβγα ερχεται ενας υπαλληλος του camping και χτυπα ενα παιδι με το αμαξι του ενω ο ιδιοκτητης σπαει ενα μπουκαλι μπυρας στο κεφαλι ενος αλλου παιδιου και ολα αυτά επειδη η ιδιοκτητης γουσταρε να παιξει ξυλο.Τελικα το παιδι εγινε καλα ενω παραλληλα ολοι οι υπαλληλοι του εστιατοριου προσπαθουσαν να φυγαδεφσουν το αφεντικο παιζοντας ξυλο με οποιον αντιστεκοταν.Παραλληλα εμφανιζεται η αστυνομια και μαζευει τα ΠΑΙΔΙΑ στο τμημα ενώ τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΧΙ.Διοτι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ειναι ΠΡΩΙΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΟΥ.
Αν λοιπον οποιοσδηποτε πιστευει πως αξιζει να παει καποιος σε αυτο το camping ελευθερα.

Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
01
ANTIPAROS CAMPING 2011-06-16 20:38:00 and21
Γενική βαθμολογία 
 
2.8
Σκιά 
 
4.0
Καθαριότητα 
 
3.0
Παροχές 
 
1.5
Τοποθεσία 
 
2.5

καταρχας η παραλια που λενε ειναι γυρω στα 200 μετρα απο το καμπινγκ.
2ον πιο αγενεις ιδιοκτητες δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου
3ον μακρυα απ την πολη
4ον καλη σκια

Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
00
ANTIPAROS CAMPING 2011-03-30 13:56:00 sensimilia
Γενική βαθμολογία 
 
3.8
Σκιά 
 
3.0
Καθαριότητα 
 
3.0
Παροχές 
 
4.0
Τοποθεσία 
 
5.0

Είναι πανέμορφο κάμπινγκ καθώς είναι όλο με άμμο και φυσικά δεντράκια για να στήσεις αλλά και καλαμιές. Η παραλία πανέμορφη και με άμμο και αυτή. Έχει χαβαλετζίδικο κόσμο, λίγο προσοχή θέλει με τα πράγματα που αφήνονται σε κοινόχρηστο χώρο (βλέπε ψυγεία) αλλά κατά τα άλλα πολύ όμορφο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
11
ANTIPAROS CAMPING 2011-03-29 14:24:00 adrine
Γενική βαθμολογία 
 
4.0
Σκιά 
 
4.0
Καθαριότητα 
 
4.0
Παροχές 
 
3.0
Τοποθεσία 
 
5.0

Ιδανικό σε τοπόθεσία αλλά 'προσβεβλημένο' από 'φτηνοτουρίστες' που κάνουν φασαρία.
Όχι κατάλληλο για χαλάρωση τον Αύγουστο, όχι κατάλληλο για οικογένειες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
11
ANTIPAROS CAMPING 2010-12-12 23:45:00 dim
Γενική βαθμολογία 
 
4.3
Σκιά 
 
4.0
Καθαριότητα 
 
4.0
Παροχές 
 
5.0
Τοποθεσία 
 
4.0
dim Αξιολόγηση από dim    12 Δεκεμβρίου 2010
Top 500 Αξιολογητές  -   Όλες οι αξιολογήσεις αυτού του μέλους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΕ΄Ι΄ΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

εγω πηγα τελη ιουλιου 2010.το νησι ειναι σχετικα επιπεδο οποτε γυριζεται σχετικα ευκολα με ποδηλατο το οποιο νοικιαζεις εκει σε πολυ λογικες τιμες.στη χωρα θα βρεις μαγαζακια για ολα τα γουστα.η ντισκο λα λουνα επιβαλλεται πιστευω μετα τις τρεις για να σχηματισεις δικη σου αποψη.απο ποτα καλο θα ηταν να αρκεστεις στην μπυρα αμα πας.εμεις που πηγαμε μεγαλη κ καλη παρεα λιωσαμε στο χορο μεχρι το ξημερωμα.φακος επιβαλλεται γιατι φωτα στη διαδρομη απο κ προς το καμπινγκ δεν υπαρχουν.το ιδιο ισχυει κ μεσα στο καμπινγκ.τεραστια εκταση.κατω αμμος.αρκετη σκια.μια χαρα κοσμος ολων των ειδων και ηλικιων.ιδανικο για παρεες νεων.πολυ χαβαλες γενικα μεσα στο καμπινγκ.το εστιατοριο πανεμορφο σαν χωρος με πολυ καλο σπιτικο φαγητο σε καλες τιμες.το μινι μαρκετ εχει τα παντα.εμενα δε μου εκλεψαν τιποτα απο τα κοινοχρηστα ψυγεια αν και διαβασα διαφορα παραπονα σε αλλες αξιολογησεις.λειτουργει και μπαρακι μεσα στο καμπινγκ μεχρι τις 2-3 που παιζει ροκ μουσικουλα κ εχει καλες τιμες.οι τουαλετες ηταν πολλες οπως και τα ντουζ.νερο συνηθως εβρισκα εκτος αν πηγαινα οταν ειχε νυχτωσει που και παλι ηταν χλιαρο και οχι κρυο.σαπουνι δεν ειχε αλλα ειχε χαρτι υγειας και ηταν καθαρες για τουαλετες καμπινγκ.ο κοσμος μια χαρα σε ολες τις ηλικιες.η παραλια που ειναι 5-6 λεπτα με τα ποδια απ το καμπινγκ ειναι μια χαρα αλλα ρηχη.ειναι γυμνιστων.γενικα απο παραλιες δεν εχει κατι τρελο το νησι ομως αμα πας με παρεα περνας τελεια.εχει πολλα πραγματα να κανεις και το καμπινγκ ειναι πολυ πολυ καλο.εγω περασα αξεχαστα οπως και ολοι μου οι φιλοι και θα μπορουσα να πηγαινω καθε καλοκαιρι..τη συνιστω ανεπιφυλακτα για παρεες νεων!!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
Είναι ικανοποιητικό αυτό το σχόλιο/αξιολόγηση; 
11
 
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Διαβάστε περισσότερα για το υγραέριο και την υγραεριοκίνηση

E-Campers Online

2 χρήστες και 1379 επισκέπτες online

Συνδεθείτε στο E-Camping

Είστε ήδη μέλος; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της σύνδεσής σας.

Δεν είστε μέλος ακόμα; Εγγραφείτε τώρα!  Εγγραφή