Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.6 22 0.5
ΣΚΙΑΘΟΣ & ΣΚΟΠΕΛΟΣ 79088
Γενική βαθμολογία
 
2.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.0
Παρα τα πολυ ασχημα σχολια που ειχα διαβασει και τα απειρα ποντικια και τα υπολοιπα θεματα δεν ειχα σκοπο να γραψω (πολυ) κακη κριτικη γιατι περασα καλα και ο ιδιοκτητης ηταν ευγενικος μαζι μας.
Βλεποντας ομως το "δελτιο τυπου" εκνευριστηκα!
Ξεκιναω με τα καλα.
Το καμπινγκ εχει ιδιαιτερη διακοσμηση σε καποιον μπορει να αρεσει, στα ορια του θριλερ. Κρεμασμενα ποδηλατα παιδιων, τα δεντρα κανουν αψιδες στους διαδρομους του καμπινγκ, παντου εχει ποτιστρες πουλιων και φυτα. Ηταν ατμοσφαιρικο εμενα μου αρεσε.
Ειχε παρα πολυ σκια. Ισως επειδη ηταν αδειο και βρηκαμε πολυ καλη θεση αλλα την ιδια στιγμη ειχε και πολλες αλλες σκιες.
Και συνεχιζουμε.

Το καμπινγκ ειναι σαν παρατημενο,
Μπανια προιστορικα και το 1 μεγαλο στο πανω μερος κλειστο.
Ο ενας υπαλληλος που εκανε τα παντα (τουαλετες, κοινοχρηστους χωρους, μαζευε ξεροχορτα και οτι μπορουσε γενικα) προσπαθουσε να καθαρισει τις τουαλετες 2 φορες τη μερα οχι με μεγαλη επιτυχια καθως καποιες ηταν βουλωμενες αλλες μονιμως βρωμικες κλπ. Γενικα καλο ηταν να πηγαινες μολις ειχε βγει ο καθαριστης!
Ποντικια! Πολλα ποντικια! μεγαλα ποντικια! Γενικα εχει η περιοχη επειδη ειναι γουβα και διπλα στη λιμνη αλλα να πεφτουν ποντικια μεγαλα διπλα στη σκηνη 'η μεσα στις τουαλετες δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.
Μινι μαρκετ κλειστο και ειπε ο ιδιοκτητης οτι ηταν κλειστο ολη τη σαιζον "λογω κρισης"?? Κι εγω που νομιζα πως απο τα μαρκετ βγαζουν τα λεφτα τα καμπινγκ καθως χρεωνουν οτι θελουν.. Παντως απεξω ειχε παγκους και τραπεζακια να κατσει καποιος.. Οταν αναβαν τα αυτοματα φωτα δηλ μετα τις 20.00..

Το ζεστο νερο παλι ψεμα απο το δελτιο τυπου, συγκεκριμενες ωρες οπως λεει η dtheo και με μεζουρα.. Ευτυχως ειμασταν λιγοι στο καμπινγκ πιστευω δεν θα εφτανε αλλιως.. (ποιος κανει ντους σε καμπινγκ 8 το πρωι??).

Ρουχα δεν επλυνα ειχε οντως λεκανες και για πλυσιμο πιατων που φυσικα δεν χρησιμοποιουσε κανεις αφου δεν υπηρχε τπτ για να μαγειρεψεις και ο ιδιοκτητης, σωστα ισως αφου ειχε πολυ πρασινο, απαγορευει και τα γκαζακια κοντα στις σκηνες.
Μα ουτε 1 ψυγειο? Ουτε 1 απο τα δωρεαν που δινουν οι εταιρειες? Παλι καλα που επιτρεποταν να βαλεις στο ψυγειο της ρεσεψιον παγοκυστες και "φαρμακα" οπως χαρακτηριστικα ελεγε.

Η παραλια δεν ειναι κοντα. Δεν ειναι διπλα δηλ.

Ενας απο τους λογους που κανουμε καμπινγκ ειναι το κοστος. Ισως το βλεπουν λογικο σε ενα γενικα ακριβο νησι και ως μοναδικο καμπινγκ να χρεωνουν οσο θελουν αλλα σχεδον 20 ευρω το ατομο με σκηνη 'η 25 το ζευγαρι το βλεπω λιγο υπερβολικο! Ειμαι μεγαλο θιασωτης του καμπινγκ και παω καθε χρονο γιατι χαλαρωνω καλυτερα και μου αρεσει να μενω στη φυση, αλλα αν εβρισκα δωματιο με 30-35Ε θα το εκλεινα .
Επαναλαμβανε ο ιδιοκτητης οτι τον εχει επηρρεασει η κριση.. Δεν σκεφτεται πως χρεωνει ΠΑΡΑ πολλα για αυτα που προσφερει για Ελληνες τουλχ ? Δεν εχει καταλαβει πως αν γραφουμε εμεις 3 σχολια το χρονο εδω για τα ποντικια και το απεριποιητο καμπινγκ οι ξενοι στα αντιστοιχα λογικα θα εχουν βγαλει οδηγια ?

Μεταφορικο μεσο δεν ειναι απαραιτητο εχει πολλα λεωφορεια απο το λιμανι που σε αφηνουν 200μ και την περιοδο που πηγα ειχε και ως αργα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 722

Yesterday 8800

Week 35603

Month 114417

All 12619535

Αυτή τη στιγμή online 282 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 722

Yesterday 8800

Week 35603

Month 114417

All 12619535

Αυτή τη στιγμή online 282 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions