Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 25 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 64544
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.0
Καθαρές εγκαταστάσεις, όμορφη αισθητική, αυστηροί με τις ώρες κοινής ησυχίας, ευγενέστατοι υπάλληλοι και μέχρι εκεί φτάνει η Α κλάση της συγκεκριμένης επιχείρησης.
Απαράδεκτη πολιτική απέναντι στους κατασκηνωτές. Διαχειρίζονται μπαράκι σε παραλία και όχι camping. Σε επικοινωνία μαζί τους πρίν την άφιξή μας για το αν πρέπει να κάνουμε κάποια κράτηση η απάντηση ήταν όχι φυσικά απλά έρχεστε εδώ. Σε αναζήτηση της παρέας μας από την reception δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα μας είπαν να επικοινωνήσουμε εμείς τηλεφωνικά μαζί τους γιατί δεν ελέγχουν που κατασκηνώνει ο καθένας...Έχουν τοποθετήσει τις ξαπλώστρες από το μπαράκι (όπου ένας καφές χωρίς νερό στοιχίζει 4,5 ευρώ), αφήνοντας έναν μικρό χώρο δίπλα σε έλος και τον διάδρομο για τα σκάφη με ένα σχοινάκι μικρότερο και από εκείνα του κολυμβητηρίου με αποτέλεσμα ο κάθε άσχετος με φουσκωτό που "ξεφορτώνει" από ιστιοπλοικό να πλησιάζει στις άκρες ... σε αυτή την περιοχή λοιπόν την τόσο "ασφαλή" βάζουν τις οικογένειες γιατί όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος, από εκεί είναι η παιδική χαρά και προσπαθούν να τους ικανοποιήσουν όλους με βάση προτεραιοτήτων φυσικά, πρώτα αυτοί που έρχονται με κρατήσεις εκτός καμπινγκ, μετά τα μπανγκαλόους (παρόλο που δεν έχει σημασία μας είπε το πόσο πληρώνει ο καθένας....όχι μη το πάρετε στραβά, τυχαία τους δίνεται η προτεραιότητα) και στο τέλος οι κατασκηνωτές. Εξαιρούνται οι φίλοι μας με τα μόνιμα τροχόσπιτα φυσικά. Η υπόλοιπη παραλία είναι για αυτούς τους μόνιμους τροχοσπιτάδες που καταστρέφουν εδώ και χρόνια την έννοια της κατασκήνωσης στο λουξ τσαντίρι τους με ρατάν σαλόνι και διακόσμηση γάμου.... Φυσικά στις 8 το πρωί το μπαράκι άδειο αλλά οι υπάλληλοι προσπαθούν με καθοδηγούμενες από την διοίκηση, ανοησίες που υποτιμούν την νοημοσύνη σου, να σου εξηγήσουν πως υπάρχει ένα πλάνο κρατήσεων για ολόκληρο το τριήμερο και έχουν προγραμματισμένα πολλά μπάτσελορ (8 το πρωί;) και αφού τους κάνεις φασαρία και έρθει και ο τύπος με το γυαλί να στο παίξει μπράβος σε "τοποθετούν" σε ένα σημείο με το λιγότερο για αυτούς κόστος γιατί το μάτι σου έχει αρχίσει να γυαλίζει με πέντε παιδιά να παραπονιούνται και εσύ να περιμένεις ακόμα. Γεγονός: Το μπαράκι εξακολουθεί και είναι άδειο μέχρι τις 13 αλλά πάλι είναι όλα reserve. Η θάλασσα δε σε ενθουσιάζει έχει ενοχλητικές πέτρες, αφρούς και έναν αφύσικο καφέ χρωματισμό σαν λάδι στην επιφάνεια κατά τις πρωινές ώρες.
Ο χώρος με τα ψυγεία μύριζε πολύ, το σούπερ μαρκετ είχε ελλείψεις παρόλο που ήταν τριήμερο, ενώ ένοικος των μπανγκαλοους (που έχει προτεραιότητα...) είχε ένα πολύ όμορφο λυκόσκυλο που άφηνε στον διάδρομο δίπλα στο έλος και κοντά στην παραλία τα "δωράκια" του τα οποία φυσικά δε έκανε τον κόπο να μαζέψει ο ιδιοκτήτης γιατί αν είναι δυνατόν να ασχοληθεί με βρώμικες δουλειές είναι θέμα τυχαίων προτεραιοτήτων...
Πραγματικά λυπάμαι πολύ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Ιουνίου 2016
Αναχώρηση
19 Ιουνίου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6202

Yesterday 8800

Week 41083

Month 119897

All 12625015

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6202

Yesterday 8800

Week 41083

Month 119897

All 12625015

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions