Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 03:06

Φιαλίδια υγραερίου με βαλβίδα ασφαλείας ILL που περιορίζει τις διαρροές από την Coral Gas

Γράφτηκε από τον

H Coral Gas, πρώτη στην Ελλάδα, μελέτησε, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά ένα νέο φιαλίδιο υγραερίου (γκαζάκι) με βαλβίδα ασφαλείας που ενσωματώνει Εσωτερικό Περιοριστή Ροής (Internal Leakage Limiter), κάτι που το κάνει το ιδανικό γκαζάκι για camping!

Η βαλβίδα ILL ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει τη διαρροή υγραερίου σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν τοποθετηθεί σωστά στην συσκευή ή αφαιρεθεί από αυτήν πριν αδειάσει τελείως. Αυτό την καθιστά ιδιαίτερα πρακτική, ιδίως στο κάμπινγκ, ενώ προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή. Η νέα βαλβίδα ασφαλείας της Coral Gas είναι ειδικά σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και τοποθετείται κατά την παραγωγή εσωτερικά στο φιαλίδιο με τεχνολογία Laser.

Φιαλίδια υγραερίου με βαλβίδα H Coral Gas προσφέρει το γνωστό σε όλους μας
γκαζάκι με βαλβίδα ασφαλείας εσωτερικά.
Δεν αλλάζει καθόλου το σχήμα και οι διαστάσεις του φιαλιδίου και επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλες τις κλασικές συσκευές υγραερίου που δέχονται γκαζάκι, χωρίς να απαιτείται καμία μετατροπή.

Έτσι το γνωστό γκαζάκι, ένα προϊόν στενά συνδεδεμένο με την καθημερινότητα μας (8 στις 10 ελληνικές οικογένειες καταναλώνουν πάνω από 25 εκατομμύρια φιαλίδια κάθε χρόνο αναδεικνύοντας την Ελλάδα τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης) ανακατασκευάζεται και λύνει τα χέρια της ελληνικής οικογένειας αφού την προστατεύει από τυχόν διαρροές. Έτσι μπορούμε να ψήνουμε καφέ και να μαγειρεύουμε στο κάμπινγκ με μεγάλη ασφάλεια.

Χρειάστηκαν σχεδόν 2 χρόνια, για να σχεδιαστεί η πρωτοποριακή αυτή βαλβίδα με πρωτοβουλία της Coral Gas σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες. Έχει λάβει όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και έχει κατατεθεί ως παγκόσμια πατέντα! Η ανάπτυξη αλλά και η παραγωγή της έγιναν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Με τη δημιουργία του νέου φιαλιδίου, η Coral Gas αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα διαρροών και μπορεί να υπεριφανεύεται ότι υπερέχει από τα υπόλοιπα της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρίας coralgas.gr

Διαβάστηκε 3916 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 2660

Yesterday 7236

Week 27980

Month 162049

All 12488073

Αυτή τη στιγμή online 315 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2660

Yesterday 7236

Week 27980

Month 162049

All 12488073

Αυτή τη στιγμή online 315 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions